Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. organizirali su diplomatsko primanje u madridskoj palači Zarzuela. Kraljevski par družio se s veleposlanicima i konzulima stranih zemalja u Španjolskoj.

Galerija Kraljica Sofia u Njemačkoj 1977. godine u suknji i bluzi modne kuće Valentino Kraljica Letizia u kombinaciji posuđenoj iz ormara svekrve Kraljica Letizia +2 Kraljica Letizia

Letizia je ovaj put uistinu zapečatila svoju titulu kraljice modne reciklaže. Naime, na primanje je došla u 45 godina staroj kombinaciji svoje svekrve Sofije.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Zelenu suknju i cvjetnu bluzu za nju je izradila modna kuća Valentino, a Sofia ju je nosila na gala večeri prilikom službenog posjeta Njemačkoj 1977. godine.

Kraljica Sofia u Njemačkoj 1977. godine u suknji i bluzi modne kuće Valentino Kraljica Sofia u Njemačkoj 1977. godine u suknji i bluzi modne kuće Valentino (Foto: Guliver Images)

Sada je Letizia izvukla iz naftalina ova dva odjevna komada i podarila im novi život uz jednu minijaturnu promjenu. U originalu je bluza u struku bila stegnuta tankim ružičastim remenom svezanim u mašnu, a u novoj verziji mašne više nema.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Kako bi sve ostalo u zeleno-ružičastoj paleti, Letizia je odabrala i naušnice s dragim kamenjem u istim bojama.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju