Kraljica Letizia i kralj Felipe posjetili su centar za pomoć Ukrajini otvoren pri španjolskom Crvenom križu. Za tu prigodu Letizia je odabrala decentan i jednostavan outfit sačinjen od crnog odijela i sive majice.

Uz klasično krojeno odijelo hlača cigareta-kroja i blago strukiranog blejzera kraljica Letizia nosila je sivu majicu s tankim reljefnim crtama. Vrlo decentan i nenametljiv stajling Letizia je upotpunila s crnim cipelama na vezanje, model zvan oksfordice, s debljim đonom povišenim kod predjela pete.

Cipele oksfordice možda nisu najljepše, izgledaju pomalo strogo i "štreberski", ali poznate su po svojoj udobnosti i klasičnom dizajnu koji nikad ne izlazi iz mode.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Suknja iz ormara svekrve za decentno i elegantno izdanje

Slika nije dostupna Mudra kraljica Letizia: Bluza s jasnom porukom o ratu u Ukrajini

Dan prije španjolski kraljevski par nazočio je komemoraciji 30. godišnjice nastanka organizacije SAMUR - Proteccion Civil u palači Cibeles u Madridu. Kraljica Letizia izgledala je vrlo elegantno u ženstvenom outfitu sastavljenom od suknje olovka-kroja svijetloplave boje i dužine do ispod koljena s remenom i decentnim prorezom na lijevoj strani, uz koju je nosila usku crnu majicu i crne lakirane štikle s remenčićem preko rista.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju