Španjolska kraljica Letizia bila je glavna gošća na 20. izdanju humanitarnog koncerta koji tradicionalno organizira Zaklada za žrtve terorizma.

Galerija Kraljica Letizia u suknji svoje svekrve Sofije Kraljica Letizia +0 Kraljica Letizia u suknji svoje svekrve Sofije

Uz kraljicu, u Nacionalnoj koncertnoj dvorani u Madridu okupili su se i dužnosnici španjolske vlade, predstavnici političkih stranaka te brojni drugi uvaženi gosti iz raznih sfera španjolskog društva.

S obzirom na prirodu koncerta, Letizia se mudro odlučila za vrlo decentnu odjevnu kombinaciju te je od glave do pete bila odjevena u crnu boju.

Kraljica Letizia u suknji svoje svekrve Sofije Kraljica Letizia u suknji svoje svekrve Sofije (Foto: Profimedia)

Ovaj put iz ormara je izvukla svilenu bluzu brenda Sandro, koju je već nosila u raznim prigodama, a suknju je pronašla u tuđem ormaru.

Slika nije dostupna Kraljica modne reciklaže: Letizia u 45 godina staroj kombinaciji svekrve Sofije

Letizia je nedavno na diplomatsko primanje u madridskoj palači Zarzuela došla u 45 godina staroj kombinaciji koju je njezina svekrva kraljica Sofia nosila 1977. godine prilikom službenog posjeta Njemačkoj.

Prema pisanju španjolskih medija, i crna suknja u kojoj je došla na koncert također je dio stare Sofijine garderobe, koja Letiziju očito inspirira za nove kombinacije.

Kraljica Letizia u suknji svoje svekrve Sofije Kraljica Letizia u suknji svoje svekrve Sofije (Foto: Profimedia)

Ovo je još jedan dokaz kako uvijek moramo dvaput razmisliti prije nego što pojedine odjevne komade bacimo iz ormara. Koncept održive mode uključuje i prenamjenu stare odjeće, a u ormarima naših majki i baka i danas se može naći mnogo komada koji kvalitetom nadmašuju današnje.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju