Španjolska kraljica Letizia bila je glavna gošća na 20. izdanju humanitarnog koncerta koji tradicionalno organizira Zaklada za žrtve terorizma.

Uz kraljicu, u Nacionalnoj koncertnoj dvorani u Madridu okupili su se i dužnosnici španjolske vlade, predstavnici političkih stranaka te brojni drugi uvaženi gosti iz raznih sfera španjolskog društva.

S obzirom na prirodu koncerta, Letizia se mudro odlučila za vrlo decentnu odjevnu kombinaciju te je od glave do pete bila odjevena u crnu boju.

Ovaj put iz ormara je izvukla svilenu bluzu brenda Sandro, koju je već nosila u raznim prigodama, a suknju je pronašla u tuđem ormaru.

Slika nije dostupna Kraljica modne reciklaže: Letizia u 45 godina staroj kombinaciji svekrve Sofije

Letizia je nedavno na diplomatsko primanje u madridskoj palači Zarzuela došla u 45 godina staroj kombinaciji koju je njezina svekrva kraljica Sofia nosila 1977. godine prilikom službenog posjeta Njemačkoj.

Prema pisanju španjolskih medija, i crna suknja u kojoj je došla na koncert također je dio stare Sofijine garderobe, koja Letiziju očito inspirira za nove kombinacije.

Ovo je još jedan dokaz kako uvijek moramo dvaput razmisliti prije nego što pojedine odjevne komade bacimo iz ormara. Koncept održive mode uključuje i prenamjenu stare odjeće, a u ormarima naših majki i baka i danas se može naći mnogo komada koji kvalitetom nadmašuju današnje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju