Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević spojila je ugodno s korisnim i otputovala u Opatiju. Svojim pratiteljima na Instagramu još uvijek nije otkrila o kakvom se novom projektu radi, ali napisala je da je u pitanju jedna lijepa ženska priča.

Odmor svima godi, čak i kad je kratak, a Lana je priznala kako se napokon dobro naspavala u jednom od najljepših gradova na našoj obali.

Nevjerojatno koliko puta sam bila u Opatiji, a nikad ju nisam gledala ovako kao sada, s toliko divljenja. Čovjeku nekad treba vremena da stvari vidi jasnije i bolje… Ovo je samo jedan od milijun primjera, napisala je.

Boravak na moru treba iskoristiti i za uživanciju u malim ljetnim radostima poput sunčanja i kupanja, a za to nam je potreban samo dobar kupaći kostim.

Kupaći kostim brenda Yamamay To se traži: Deset modela kupaćih kostima koji sve drže na svom mjestu

Slika nije dostupna Već od 86 kuna: 15 jednodijelnih badića za dame većeg konfekcijskog broja

Lana je za sebe odabrala jednostavan dvodijelni model u sivoj boji. Mnoge žene ne vole klasične bikinije s malim košaricama u obliku trokutića i niskim gaćicama jer lako skliznu tijekom kupanja.

Gornji dio Lanina modela krojen je poput klasičnog topa, a gaćice su visokog struka, pa nema opasnosti od modnih neugodnjaka na plaži.

Ovakav čvrsti tip dvodijelnog badića sve drži na svom mjestu, stoga ga vole čak i one dame koje upravo zato inače preferiraju jednodijelne kupaće kostime.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju