Lejla Filipović uvijek privlači pozornost svojim modnim kombinacijama, a posljednja koju je pokazala na svom Instagram profilu ukratko se može opisati kao sjajno proljetno izdanje.

Na posljednjoj objavljenoj fotografiji Lejla, naime, nosi žutu haljinu na preklop ukrašenu cvjetnim uzorkom, s pojasom za vezanje oko struka. Haljina dugih, blago puf rukava midi dužine na rubovima ima volane i sigurno je jedan od najpopularnijih modela u proljetnim, ali i ljetnim mjesecima.

Osim žute boje koja je veliki hit već nekoliko sezona, dodatno poželjnom ju čini najpopularniji proljetno-ljetni uzorak, onaj cvjetni, ali i kroj koji laska svih figurama. Zahvaljujući pojasu koji se veže oko struka ovaj "pametni" kroj haljine proljepšava figuru i struk čini vizualno užim.

Slika nije dostupna Od 62 kune: 13 haljina koje će se nositi ovoga ljeta, a koje izgledaju mrak na brinetama

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Skinny trenirka koja ocrtava tijelo poput uskih traperica

Uz haljinu koja je rad hrvatske dizajnerice Anite Pokrivač lijepa Lejla iskombinirala je bež torbicu i sandale na visoku potpeticu u zlatnoj boji.

U našoj galeriji pogledajte i dio ponude haljina na preklop u trgovinama. U ponudi su modeli raznih boja, dužina i uzoraka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju