Lejla Filipović uživa u modnim igrama i privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama bez obzira na to gdje se nalazi i što radi.

Na svojem Instagramu Lejla Filipović rado dijeli vlastite street style kombinacije koje su u posljednjih godinu dana upotpunjene sportskim komadima, kako i priliči situaciji u zemlji.

Baš poput mnogih drugih dama u Hrvatskoj i svijetu, i Lejla je lepršave haljine i suknje zamijenila udobnim trenirkama i tenisicama. No umjesto predimenzioniranih komada bivša je misica prednost dala skinny modelima.

Rekla sam da ću spaliti sve trenirke kad ovo ludilo prođe i neću kupiti niti jednu novu. I onda sam se predomislila, a razlog vidite..., napisala je Lejla uz svoju fotografiju u sportskoj trenici hrvatskog brenda Cataleya.

Točnije, odabrala je komplet u nježnoj boji bijele kave sastavljen od uske trenirke koja ocrtava noge i i kratkog pripijenog gornjeg dijela sa zatvaračem i kapuljačom.

Trenirku je sparila s chunky modelom tenisica, a cijelom izdanju dodala dašak sportske elegancije kombinirajući ih s kariranim sakoom.