Lejla Filipović uvijek privlači pozornost svojim modnim kombinacijama, a posljednja koju je pokazala na svom Instagram profilu ukratko se može opisati kao sjajno proljetno izdanje.

Galerija

Na posljednjoj objavljenoj fotografiji Lejla, naime, nosi žutu haljinu na preklop ukrašenu cvjetnim uzorkom, s pojasom za vezanje oko struka. Haljina dugih, blago puf rukava midi dužine na rubovima ima volane i sigurno je jedan od najpopularnijih modela u proljetnim, ali i ljetnim mjesecima.

Osim žute boje koja je veliki hit već nekoliko sezona, dodatno poželjnom ju čini najpopularniji proljetno-ljetni uzorak, onaj cvjetni, ali i kroj koji laska svih figurama. Zahvaljujući pojasu koji se veže oko struka ovaj "pametni" kroj haljine proljepšava figuru i struk čini vizualno užim.

Uz haljinu koja je rad hrvatske dizajnerice Anite Pokrivač lijepa Lejla iskombinirala je bež torbicu i sandale na visoku potpeticu u zlatnoj boji.

U našoj galeriji pogledajte i dio ponude haljina na preklop u trgovinama. U ponudi su modeli raznih boja, dužina i uzoraka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju