Ljeta garderoba nezamislila je bez haljina. Volimo ih u svim dužinama, bojama i uzorcima. Jednostavno, haljina je u ljetnim mjesecima najednostavniji izbor koji se uvijek pokaže i kao pun pogodak.

Sve prednosti haljina posebno dolaze do izražaja na visokim temperaturama kada od odjeće želimo da bude udobna i da nas ne sputava. U takvim situacijama mnogi rado biraju maksi modele haljina koje su istodobno udobne, atraktivne, praktične i pristaju ženama svih figura, a osim toga odlične su pomoćnice kada želimo prikriti sitne "nesavršenosti".

Slika nije dostupna Lagane, prozračne i ne stišću: 15 modela haljina idealnih za nošenje na plaži

Osim što su kraljice udobnosti, maksi haljine u  svaku kombinaciju, dobrim dijelom zbog svoje dužine, donose i dozu elegancije i ženstvenosti. Slažu se s natikačama, sandala na potpeticu, tenisicama... Uistinu ih je lako kombinirati što je samo još jedan od njihovih pluseva.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Je li ovo stvarno najbolja i najtraženija ljetna haljina?

Mi smo zavirili u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili 15 sniženih modela maksi haljina koje će vam ovo ljeto itekako dobro doći. Radi se o modelima opuštenijeg kroja koji vas neće "gušiti" u danima poput ovih kada se temperatura podne visoko iznad 30 stupnjeva Celzijevih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju