Tijekom proljeća koje je ove godine više nalikovalo jeseni, dugo smo maštali o pravom ljetu. Što smo čekali - to smo i dočekali. Prvi veliki ovogodišnji toplinski val zahvatio je Europu, a i uz drugim zemljama diljem svijeta sunce je postalo nemilosrdno.

Kada su temperature ovako visoke, svoje odjevne kombinacije prilagođavamo vremenskim uvjetima. Lepršavi komadi od prozračnih materijala prvi su na popisu najudobnije ljetne odjeće.

Bez obzira na to jesu li u pitanju hlače, suknje, košulje ili haljine, prioritet nam je da to budu udobni i prozračni modeli.

Tijekom vrelih ljetnih mjeseci skloniji smo nošenju svijetlije odjeće zbog vjerovanja da nas ona više štiti od sunčevih zraka, iako se stručnjaci još uvijek nisu usuglasili po tom pitanju.

Čak se i zakleta ljubiteljica crne boje Angelina Jolie tijekom velikih vrućina prepusti bijeloj boji koja je na glasu kao najbolja ljetna boja. Zato ne čudi da haljine u bijeloj boji nose titulu najboljih i najtraženijih ljetnih modela.

Angelina je za izlazak sa svojim sinom Paxom i kćeri Zaharom odjenula upravo bijelu svilenu haljinu s remenom koju je nedavno nosila na jednoj večeri s kolegicom Meredith Pompeo. Lepršavi svileni model dugih rukava kombinirala je sa salonkama u bež nijansi.

Zavrite u galeriju i provjerite kakve sve bijele haljine Angelina ima u svom ormaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju