Milu Kunis često se može vidjeti u šetnji po četvrti Los Angelesa u kojoj živi, bilo samu ili u društvu supruga Ashtona Kutchera. Slavnom glumačkom paru to je jedan od načina opuštanja i punjenja baterija, kao i provođenja vremena u prirodi. Glumica za šetnje uvijek bira jednostavne i opuštene odjevne kombinacije uz tenisice.

Bijele tenisice Mili Kunis omiljeni su izbor, a odabrala ih je i ovaj put, i to čisto bijeli model. Miline tenisice su vrlo jednostavne i decentne, a iako je riječ o sportskoj obući, upravo će bijele tenisice svakom outfitu dati dašak elegancije i finoće. Uz to, takve tenisice savršeno pristaju iz svaki model traperica, od onih skinny do vrećastih.

Popularan model tenisica, naročito u proljetnim mjesecima, 38-godišnja glumica sparila je sa sivim skinny trapericama koje sežu do iznad gležnja te su dolje odrezane. Gornji dio stajlinga za šetnju po Beverly Hillsu složila je od bež pulovera s poludolčevita-kragnom i džepovima, ispod kojeg je nosila prugastu košulju.

Mila Kunis u jako šlampavim trapericama - 1 Mila Kunis: Tako obične tenisice koje u proljetnim mjesecima nemaju konkurenciju

Slika nije dostupna Uh, da se smrzneš: Obuća Mile Kunis hrabra čak i za blage kalifornijske zime

Mila Kunis i Ashton Kutcher pokrenuli su humanitarnu akciju za pomoć ratom pogođenoj Ukrajini, u kojoj su dosad prikupili gotovo 19 milijuna dolara. Kunis je rođena u ukrajinskom gradu Černivci, a njezina obitelj preselila se 1991. u SAD, kada je Mili bilo sedam godina.

Potaknuti modnim stilom Mile Kunis, u trgovinama smo potražili slične modele klasičnih bijelih tenisica, a naših deset prijedloga pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju