Mila Kunis jedna je od najvećih ljubiteljica vrlo ležernih, neopterećenih odjevnih kombinacija među slavnima. Obične traperice ili donji dio trenirke, majica i tenisice njezina su uniforma za svaki dan koju ponekad malo izmijeni pa je za nedavni odlazak u trgovinu glumica odjenula kombinezon.

Galerija Mila Kunis u jako šlampavim trapericama - 1 +0 Mila Kunis u kultnim tenisicama

Omiljene traperice i trenirke Mila Kunis ovoga puta zamijenila je dugačkim kombinezonom u sivo-zelenoj nijansi. Kombinezon ima malo šire nogavice i velike džepove te djeluje udobno, baš za opušteni odlazak u trgovinu. Ispod kombinezona 38-godišnja glumica nosila je običnu crnu majicu s dugačkim rukavima.

Udobnost je bila prioritet i kod biranja obuće, a mama djevojčice Wyatt Isabelle i dječaka Dimitrija Portwooda obula je bijele tenisice ukrašene sivim logom. Bijele tenisice Milin su česti odabir, a s takvim tenisicama zaista se ne može pogriješiti jer su savršen odabir za sva casual izdanja.

Slika nije dostupna Uh, da se smrzneš: Obuća Mile Kunis hrabra čak i za blage kalifornijske zime

Slika nije dostupna Mila Kunis: "Hibridni" model natikača oko kojih mišljenja još nisu usuglašena

Žene ih vole nositi i uz haljine, a upravo takve kombinacije viđat ćemo sve češće s početkom proljeća. Jednostavne, bijele tenisice proljetni su favorit bez kojeg ne možemo zamisliti toplije doba godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju