Početak nove godine dobra je prilika za provjeriti kakvi modeli haljina će biti popularni u 2022. godini jer haljine toliko volimo da je svaka prilika dobra prilika za razgovor o njima.

Haljine su onaj komad iz ormara koji nas uvijek spasi u situacijama kada ne znamo što odjenuti, jednostavne su za slaganje modnih kombinacija i nosive su uz gotovo svu obuću koju imamo u ormaru.

U svakom slučaju, haljine su omiljene i po tom pitanju ništa se neće promijeniti ni u 2022. godini. Jedina stvar koja se mijenja su najpopularniji modeli u određenom trenutku.

U nastavku provjerite kojih pet modela u godini pred nama neće imati konkurenciju.

1. Nove gole haljine

U 2022. godini popularne će biti nove gole haljine. Umjesto prozirnih svjetlucavih materijala, nove gole haljine karakterizirat će izrezi, puno izreza, jedva vidiljive naramenice, prozirni dijelovi. Ovaj trend nije za svakoga i definitivno ne spada u opcije za svaki dan, ali ako su usudite nositi nešto ovakvo imajte ih na umu za neke posebne prigode.

2. Rebrasto pletivo

Ovaj model je pak jedan od onih koji se može nositi svaki dan, u raznim pigodama. Pletene haljine jedan su od omiljenih komada u jesensko/zimskim garderobama, a u 2022. godini posebno popularne će biti one napravljene od rebrastih materijala, midi i maksi dužine, koje prate liniju tijela.

3. Mini haljine

Moda se, kažu modni stručnjaci, još uvijek opravlja od mjeseci provedenih u trenirkama pa će u 2022. godini hit biti hrabriji odabiri. Među tim hrabrijim odabirima svoje mjesto imaju i mini haljine svih boja, uzoraka i krojeva.

4. Drapirane haljine

Drapirane haljine kao i haljine s bilo kakvim skupljenim ili nabranim detaljima koji će ih izvojiti iz mase još su jedan model koji će u 2022. godini biti nepogrešiv izbor.

Što se tiče boje, dužine, kroja i ostalih detalja, izbor je na vama jer sve dolazi u obzir.

5. Bijele haljine

Bijele haljine popularne su uvijek, posebno u toplijem dijelu godine, a tako će ostati i u 2022. godini. Kratko, dugo, dnevno, otmjeno, seksi, ženstveno...sve dolazi u obzir, samo neka je bijelo. Ako haljinu želite učiniti interesantnijom birajte modele od zanimljivih tkanina, ukrašene volanima, čipkom i slično.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju