Predstavljene su još u lipnju, ali reakcije na njih ne jenjavaju. Radi se o Balenciaginoj verziji popularnih crocsica. Luksuzna modna kuća dodala im je, naime, potpeticu i tako je nastala obuća koju je nemoguće ne primijetiti.

Iako se crocsice često naziva najružnijom obućom na svijetu, imaju vojsku obožavatelja zbog svoje udobnosti i praktičnosti. Dodatak u obliku potpetice fanovima se zato uglavnom nije svidio jer je narušio ono što crocsice jesu. No, bez imalo sumnje i ova će verzija imati svoje kupce.

Crocsice s potpeticom dio su Balenciagine kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine. Dolaze u zelenoj, crnoj, bijeloj i roza boji i zapravo izgledaju kao tipične crocsice, osim već spomenute visoke potpetice.

Slika nije dostupna Zlatne kroksice koje su iznenadile mnoge na crvenom tepihu Oscara

Kada je objavljena vijest o suradnji, kao i njezin konačni rezultat, reakcije, očekivano, nisu izostale. Mnoge je, najblaže rečeno, zbunio dizajn obuće koja se prodaje za 495 eura (3720,33 kn).

Biste li nosili crocsice na petu?

glasova:

Inače, ovo nije prva suradnja Balenciage i Crocsa. Udružili su se i 2018. godine, kada su zajedno stvorili par žutih cipela s platformom. Prodavale su se za 600 funti i bile su rasprodane prije nego što su uopće stigle u trgovine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju