Ako ste mislili da na tržištu ima dovoljno snack-pločica, onda još niste isprobali Nutty BARice Zagrepčanke Maje Fertalić. Njezine pločice s orašastim voćem toliko su posebne teksture i okusa da se zapitate kako je moguće da su toliko jednostavne, a fine.

Sa samo nekoliko sastojaka Maja je odlučila napraviti zdrave, nutritivno bogate pločice bez dodanih šećera i aditiva. Kad je vidjela da to što ona miksa u kuhinji ima potencijala, rodila se ideja o Nutty BARicama i niknuo je brend Nutty by Maja.

Maslac od kikirikija, orašasto voće i med sastojci su njezine ORIGINAL Nutty BARice, umjesto meda u Nutty BARice VEGAN Maja stavlja marelice i agavu, a Nutty BARica CHIARIN TANJURIĆ sastoji se od badema, maslaca od kikirikija, marelica i datulja.

Iako su napravljene od poznatih i jednostavnih sastojaka, slatko-slana kombinacija toliko je skladna da sve pršti od okusa, a cijelom dojmu pridonosi i tekstura, koja je nešto mekša od klasičnih snack-pločica. Kvalitetne i hranjive Nutty BARice mogu se jesti kao obrok ili desert, tijekom bavljenja sportom i u svakoj prilici kad na brzinu treba utažiti glad.



Maja je s izradom pločica krenula nakon što je otkrila, kako je sama zove, svoju ''podstanarku'' Multiplu. Zbog pogoršanja zdravstvene slike morala je iz prehrane izbaciti sve vrste aditiva, boja i konzervansa, zbog čega su njezine snack-pločice ''čista priroda'' – bez aditiva, palmina ulja i bez dodanih šećera i soli, što joj je omogućilo i dobivanje certifikata Živjeti zdravo, kojim se posebno ponosi.

Maja Fertalić u proizvodnji svojih snack pločica Rekla je nikada više, no jedna dijagnoza je sve promijenila: ''Moja očekivanja su vrlo jednostavna - da zajedno probamo promijeniti svijest krajnjeg potrošača''

Zbog visokog udjela orašastih plodova, čak 58 posto, ove snack-pločice bogat su izvor kvalitetnih proteina koje su pak izvori aminokiselina, građevnih komponenata svih naših tjelesnih stanica. Osim bjelančevina, Nutty BARice siguran su izvor vlakana korisnih za probavni sustav, ali i kompletno zdravlje organizma.

Maju za njezine BARice ''žicaju'' svi, a s obzirom na to da su dostupne u INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima, sada njihovu posebnost možete otkriti i sami.

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Oni koji se pokažu doraslima ovom izazovu potpisat će ugovor sa SPAR Hrvatska, ali samo jedan proizvod, onaj najuspješniji u kontekstu proizvoda, ali i razvoja poduzetnika te s najboljim prodajnim rezultatima, postat će Hrvatski hit-proizvod 2021. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina diljem Hrvatske.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju