Još se sliježu dojmovi nakon prve dvije epizode serije "And Just Like That", službenog nastavka "Seksa i grada". Kritičari su podijeljeni, baš kao i obožavatelji.

I dok jedni hvale nove epizode, drugi itekako imaju zamjerke na račun radnje i razvoja likova. Očekivano, društvene mreže gore od komentara, a kao najveće zamjerke ističu se ove u nastavku. Pročitajte komentare korisnika društvenih mreža i provjerite slažete li se s njima.

FACINA SMRT

1. Meni je 'Seks i grad' uvijek bio kao neka moderna bajka. To je kao da ubijete princa u 'Pepeljugi' ili 'Snjeguljici'. Nemam ni volje više gledati seriju sad kad znam da ga više nema.

2. Rastužila me njegova smrt, a još više naljutila. S Facom je 'Seks i grad' i počeo i završio, sad smo svi htjeli vidjeti kako danas žive on i Carrie i onda ga ubiju.

3. Baš krivi potez. Sigurna sam da će puno ljudi sada odustati od serije.

4. Što je ovo, 'Igra prijestolja'? Ostavite naše omiljene likove da žive na miru!

SVAĐA SA SAMANTHOM

1. Ovo jednostavno nema smisla, a nema ni veze s karakterom Samanthe Jones.

2. Kad Carrie kaže da nije mislila kako je ona Samanthi samo bankomat, e to je najbesmislenija stvar izgovorena u prve dvije epizode. Zaboravili su da je Samantha bila ta koja joj je ponudila financijsku pomoć kada Carrie nije imala love da otkupi svoj stan jer je potrošila 40.000 dolara na cipele. Organizirala je curama putovanja i izlaske na svoj račun, častila ih. Ako ikome nije bilo stalo do novca u kontekstu prijateljstva, onda je to bila Samantha.

3. Samantha je bila ponosna, ali ne i bahata i plitka u toj mjeri da se posvađa s najboljom prijateljicom zato što ovoj više ne treba publicistica. Dio u kojem zbog toga više ne razgovara ni s drugim curama neću ni komentirati. Koja glupost.

Slika nije dostupna Gdje je Samantha, što je s Facom? Pogledale smo prve epizode "And Just Like That" i evo odgovora

Slika nije dostupna Obožavatelji imaju teoriju gdje je Faca: Carrie u nastavku "Seksa i grada" ljubi novog muškarca

A GDJE JE SEKS?

1. Falila mi je ona provokativnost zbog koje je 'Seks i grad' bio hit. Baš se osjeti da nedostaje Samantha, ona je stvarno bila ispred svog vremena u svom shvaćanju seksa i otvorenog izražavanja seksualnosti.

2. Sveli su seks na neuspjeli pokušaj Facine masturbacije i kondome Mirandina sina. Dobro da su preimenovali seriju jer ovdje više nema seksa. Ostao je samo grad.

3. Malo mi je smiješno što je Carrie kao nekadašnja kolumnistica koja je pisala o seksu odjednom tako uštogljena, konzervativna i suzdržana kad o njemu mora pričati. 

Slažete li se s ovim zamjerkama?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju