Odsustvo Samanthe Jones u seriji "And Just Like That" i dalje je jedna od najvećih zamjerki na reboot "Seksa i grada". Odavno je poznato da se Kim Cattrall koja je utjelovila Samanthu neće pojaviti u seriji "And Just Like That".

Objašnjenje izostanka jednog od najvažnijih likova ipak nije zadovoljilo obožavatelje. Nakon što joj Carrie kaže kako više ne treba njezine usluge publicistice, Samantha se naljutila, prihvatila posao u Londonu, odselila iz New Yorka i više se ne javlja svojim prijateljicama.

Međutim, obožavatelji serije "Emily u Parizu" sada imaju ideju kako iskoristiti tu priču u svoju korist - žele vidjeti Samanthu u ulozi nove šefice Emily Cooper.

Sto posto bih gledala Samanthu kako pokušava tolerirati Emily, napisala je TV kritičarka stranice Vulture Jen Chaney na Twitteru i potaknula raspravu koja se proširila i na ostale društvene mreže.

S obzirom na to da je Darren Star, autor serije “Emily u Parizu”, ujedno i autor "Seksa i grada", mnogi vjeruju kako uopće ne bi bio problem napraviti barem jednu crossover epizodu sa Samanthom.

Netflix bi trebao platiti Kim Cattrall 100 milijuna dolara da se pojavi u trećoj sezoni serije, zaključio je jedan korisnik Twittera.

Hoće li autori možda ispuniti njihove želje te hoće li se uopće snimati nova sezona "Emily u Parizu" saznat ćemo uskoro.

Ovo je stvarno...

glasova:

Pročitajte i:

Slika nije dostupna Tko vam je zgodniji? Atraktivni chef dobio je seksi konkurenciju u seriji "Emily u Parizu"

Slika nije dostupna Zvijezde "Seksa i grada" progovorile o optužbama protiv Chrisa Notha

Slika nije dostupna Obožavatelji još negoduju: Najveće zamjerke na prve epizode serije "And Just Like That"

Slika nije dostupna Gdje je Samantha, što je s Facom? Pogledale smo prve epizode "And Just Like That" i evo odgovora

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju