Nova sezona showa "Ples sa zvijezdama" krenula je na Novoj TV, a prema viđenom u prvoj emisiji, u narednim tjednima uživat ćemo u pravom plesnom spektaklu. Trinaest plesnih parova ocjenjivat će četveročlani žiri - Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci i Franka Batelić.

Zvijezde i njihovi mentori pokazali su kako su se pripremili za prvi nastup i otvaranje sezone te pokazali svoje umijeće u nekoliko plesova, poput rumbe, bečkog valcera, paso doblea i jazz dancea. Tijekom nastupa pratilo ih je budno oko žirija, čija je članica i Franka Batelić.

Za početak nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" na Novoj TV pjevačica je odabrala spektakularnu svečanu haljinu s potpisom dizajnerice Matije Vuice. Svjetlucava srebrna kreacija fluidnog kroja dizajnom podsjeća na stilsko razdoblje art decoa te je u donjem dijelu lagano prozirna. Haljina, koja svojim besprijekornim detaljima podsjeća i na faraonski stil, izgleda čarobno sprijeda, ali i iza je pravi spektakl – leđa su otvorena, što ovaj model čini još senzualnijim i atraktivnijim.

Predivna kreacija Matije Vuice svakako je ostavila dojam, a prelijepa Franka Batelić u haljini je izgledala spektakularno. Nema sumnje da bi pjevačica u njoj lako osvojila i holivudski crveni tepih.

Street style izdanje Ivane Čuljak Ivana Čuljak: Kultne čizme koju su već desetljećima predmet želja

Domenica Žuvela Divna Domenica: Efektne traperice kakve rijetko viđamo na zagrebačkoj špici

Osim što je bila besprijekorno odjevena, Franka je bila najveća podrška kandidatima koji su se predstavili u prvoj live emisiji "Plesa sa zvijezdama". Svojim stručnim i pravednim savjetima i komentarima dala je plesnim parovima vjetar u leđa i poticaj za daljnje treninge i pripreme za buduće emisije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju