Polo-majica je majica kratkih rukava s ovratnikom, nekoliko gumbića te s mogućim džepićem na predjelu prsa. Ime je dobila jer se nosila tijekom igranja polo-utakmica. Iako je popularnija među muškarcima, vole je i žene.

Produžena verzija polo-majice naziva se polo-haljinom. Riječ je o vrlo fleksibilnom komadu koji se obično radi od pamučnog i vrlo udobnog materijala za nošenje, a koji se može iskombinirati na različite načine za dnevne i večernje prilike.

Slika nije dostupna Od 70 kuna: 15 modela ljetnih tenisica koje će se moći nositi i najesen

Ovisno o boji, uzorku, ali i odabiru obuće – od japanki preko tenisica do sandala povišenih potpetica – polo-haljina može se nositi na plažu, u ured ili čak u večernji izlazak.

Na tržištu se mogu naći raznovrsne verzije polo-haljine mini, midi i maksi kroja. Najtraženiji su modeli u boji kože koji se savršeno sljubljuju s puti pojedine žene, no birati se mogu i oni jarkih boja, zagasitih nijansa ili pak s uzorkom poput pruga, cvijeća i sličnih detalja.

Slika nije dostupna Zaboravite tenisice: Sedam modela cipela od kojih se Francuskinje ljeti ne odvajaju

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 modela polo-haljina za različite ukuse i prilike koji se mogu pronaći po cijeni od 49 do 805 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju