Iako je crna boja zastupljenija u garderobi tijekom hladnijeg dijela godine, mnoge žene ne odriču je se ni na najvišim temperaturama. Pritom paze da biraju laganije materijale poput pamuka i lana te lepršave krojeve kako bi koža disala.

Među crnim komadima koji imaju svoje mjesto u garderobi tijekom cijele godine su i haljine. Radi se o modnom klasiku koji se nalazi u većini ormara i komadu koji funkcionira sjajno u raznim prigodama.

Crne haljine nas, između ostalog, spašavaju i u danima kada ne znamo što odjenuti. Pristaju svima te ih je lako kombinirati i prilagoditi svačijem stilu i ukusu. U svakom slučaju, radi se o komadu odjeće koji sigurno neće stajati neiskorišten na dnu ormara.

S obzirom na to da smo već debelo zagazili u proljeće i da su dani sve topliji mi smo u našoj galeriji izdvojili udobnije, lepršave modele crnih haljina midi dužine, a za neku od njih 15 možda se nađe mjesta i u vašoj garderobi.

Slika nije dostupna Model koji "stanjuje": 15 haljina u kojima dokazano izgledamo mršavije

Trgovine u svojoj ponudi imaju modele različitih krojeva i uzoraka, a posebno popularne su točkice. Osim toga, neke haljine snižene u sklopu međusezonskih sniženja pa je sada prilika i za nešto povoljniju kupovinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju