Glumica Scarlett Johansson i suprug Colin Jost u četvrtak su dobro raspoloženi i nasmiješeni stigli na dodjelu American Cinematheque nagrada u Los Angelesu. Lijepoj glumici ovo je bilo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu od rođenja sina Cosma, a svojom pojavom oduzimala je dah.

Za jedan od rijetkih izlazaka u posljednje vrijeme glumica je odjenula bijelo odijelo modne kuće Versace i blještavi dekoltirani top. Pripijeni bijeli sako na leđima ima otvor koji je cijelu kombinaciju podigao na jednu višu razinu i otkrio glumičinu tetovažu.

Radi se o posebnom odijelu Ateliera Versace koje je inspirirano drapiranim jaknama iz kolekcije Ginannija Versacea za proljeće/ljeto 1989. godine. Izrađeno je od sjajne svile s drapiranim detaljima u struku, a top u stilu korzeta ukrašen kristalićima u cijelu priču donosi dozu posebnog glamura. Za mladenke koje žele biti drugačije jedno ovakvo odijelo može biti sjajan izbor za odlazak pred oltar ili matičara.

Slika nije dostupna Demi Moore: Senzualan sako koji se mora nositi s malom dozom opreza

Ostatak kombinacije činile su viseće naušnice, srebrna ogrlica i blještave cipele na visoku potpeticu. Lijepa glumica kosu je skupila u nisku punđu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju