Savršena olovka za usne mora zadovoljiti nekoliko uvjeta. Morate se osjećati ugodno dok je imate na usnama, mora se savršeno uklopiti u ostatak make-upa i, najbitnije, mora odgovarati vašoj koži i prirodnom tonu usana.

Ako ste sa svojom olovkom sretni i zadovoljni – to je to. Ako ona ne udovoljava gore navedenim uvjetima, vaša potraga još nije gotova.

Kada pronađete idealnu olovku za usne, bit ćete oduševljeni mnoštvom načinom na koji upotpunjuje izgled vaših usana. Neke olovke toliko su dobre da vam neće trebati ni ruž.

Kada su u pitanju nijasne, one koje se uklapaju u baš sve prigode i kombinacije jesu olovke za usne u neutralnim nijansama.

Nude olovke za usne upotpunit će vaš izgled, a usne će istovremeno izgledati prirodno.Možete ih nositi svaki dan bez osjećaja da ste možda pretjerali s make-upom, a odradit će odličan posao i u najsvečanijim prigodama.

Slika nije dostupna Od 8,90 kuna: 10 olovki za usne koje ćete koristiti umjesto ruža

Ako mislite da je olovka za usne u nude nijansi dodatak koji vaša kozmetička torbica treba, dio ponude olovki u neutralnim nijansama pogledajte u našoj galeriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju