Olovka za usne prava je mala čarobnica iz kozmetičke torbice. Prudužuje trajanje ruža, sprječava njegove "curenje", povećava volumen usana i još mnoga toga. Osim toga, dobra olovka za usne ruž može i zamijeniti.

Galerija Olovka za usne može biti odlična zamjena za ruž Maybelline color Sensational olovka za usne (50 Dusty Rose), 43,90 kn Chanel Le Crayon Levres olovka za usne (34 Natural), 175,50 kn +7 Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place olovka za usne (06 Apple Cordial), 245 kn

Jednom kada je nanesete na cijele usne, bitno je samo da ravnomjerno rasporedite proizvod. Stručnjaci napominju da olovku na ovaj način ne nanosite na ispucale usne jer ćete na taj način dodatno istaknuti ispucalu kožu.

Kako bi se opravila jednom ili dva puta tjedno napravite piling usana i redovito ih hidratizirajte. Jednom kada se oprave, vrijeme je za olovku za usne na cijeloj površini.

Crveni ruž 10 crvenih ruževa iz novih kolekcija koji će se nositi u narednim mjesecima

Tamnije nijanse crvene idealne su za jesenske manikure Tamno, tamnije, najtamnije: 10 lakova za nokte u nijansama crvene koje su stvorene za jesen

Na tržištu postoji čitavala paleta olovki u raznim nijansama koje mogu zamijeniti ruž i uklopiti se u vašu svakodnevnu make-up rutinu. U našoj galeriji izdvojili smo njih deset u raznim nijansama koje žene rado kupuju i daju im dobre ocjene.

Essence Soft & Precise olovka za usne (06 Real), 8,90 kn Essence Soft & Precise olovka za usne (06 Real), 8,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju