Savršena olovka za usne mora zadovoljiti nekoliko uvjeta.

Galerija

Morate se osjećati ugodno dok je imate na usnama, mora se savršeno uklopiti u ostatak make-upa i, najbitnije, mora odgovarati vašoj koži i prirodnom tonu usana.

Ako se sa svojom olovkom za usne osjećate zadovoljno i kao najbolja verzija sebe – to je to. Ako ona ne udovoljava gore navedenim uvjetima, vaša potraga još nije gotova.

Kada pronađete idealnu olovku za usne, bit ćete oduševljeni mnoštvom načinom na koji upotpunjuje izgled vaših usana. Neke olovke toliko su dobre da vam neće trebati ni ruž.

Kada su u pitanju nijasne, one koje se uklapaju u baš sve prigode i kombinacije jesu olovke za usne u neutralnim nijansama. Nude olovke za usne upotpunit će vaš izgled, a usne će istovremeno izgledati prirodno.Možete ih nositi svaki dan bez osjećaja da ste možda pretjerali s make-upom, ali odradit će odličan posao i u najsvečanijim prigodama.

Dio ponude olovki za usne u neutralnim nijansama pogledajte u našoj galeriji. Među njima je i nude verzija olovke od 8,90 kuna koju žene ne prestaju hvaliti.

Essence soft countouring olovka za usne (Nude painting), 8,90 kn
Essence soft countouring olovka za usne (Nude painting), 8,90 kn (Foto: Essence)