Na današnji dan prije točno 50 godina u kolumbijskom gradu Barranquilla rođena je Sofia Vergara. Upravo je na snenim kolumbijskim plažama „otkrivena“ kao tinejdžerica te je započela karijeru kao model, ali i televizijska glumica.

U njezinoj biografiji zabilježeno je pojavljivanje u nekolicini televizijskih i filmskih projekata, no najzapaženiju ulogu ostvarila je kao Gloria Delgado-Pritchett u seriji „Moderna obitelj“ za koju je primila nominacije za prestižne nagrade Zlatni globus i Emmy.

U showbizerskim vodama podjednako je poznata po svojem zaraznom šarmu, glumačkim postignućima, ali i modnim trenucima. Sofia Vergara je velika ljubiteljica mode, i točno zna što joj najbolje pristaje.

Upravo zato, na crvenim tepisima obično zasja u glamuroznim večernjim kreacijama koje ističu njezine ženstvene adute. Rado nosi haljine s potpisom dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana, ali i Vere Wang.

Povodom 50. rođendana kolumbijske ljepotice odabrali smo neka od njezinih najpamtljivijih izdanja sa crvenog tepiha o kojima se i danas govori, a koje može provjeriti u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju