Razigran, a opet vrlo skladan i šik - tako se može opisati street-style plavokose ljepotice koja je prošetala kod Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu. Točkice na točkice su "as u rukavu" ove street-stylerice, koja je svoj stajling začinila i odličnim modnim detaljima.

Istovremeno elegantan, ležeran i predobar street-style outfit zgodna plavuša iz Novog Zagreba složila je od klasično krojenog kaputa kariranog uzorka u najsvjetlijoj nijansi sive i bijeloj, dužine do bedara, ispod kojeg je nosila bijelu košulju sa sitnim crnim točkicama. Stajling je dodatno razigrala s još malo točkica te je uz košulju nosila crnu mašnu s bijelim točkicama.

Svijetloplave traperice širokih nogavica i s malim rasporom na krajevima savršeno su se uklopile u njezin šarmantan street-style, kao i crne gležnjače na špic od brušene kože s debljom potpeticom od nekoliko centimetara, taman visokom da hodanje u njima bude ugodno.

Slika nije dostupna Ljubičasto na ljubičasto: Odvažna kombinacija iz centra Zagreba koja izgleda tako dobro

Mlada dama pomno je izabrala i modne detalje - slatku crnu torbicu i bijeli šešir s crnom trakom, a kako li su tek šik njezine dioptrijske naočale s crvenim okvirima mačkastog oblika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju