Postoje neke boje koje su "rezervirane" za određeno godišnje doba, pa tako ljeti obožavamo tirkiznu, dok je boja burgundca sinonim za jesen. Ova bogata, raskošna boja svakom outfitu daje dašak luksuza i finoće, a zna to i plavokosa dama koja je prošetala Cvjetnim trgom u Zagrebu.

U ambijent Cvjetnog trga u najljepšim bojama jeseni savršeno se uklopio street style zgodne mlade žene čiji nas je outfit osvojio na prvi pogled. Svoj stajling složila je od sakoa kariranog uzorka i materijala nalik tvidu te s dvorednim kopčanjem, ispod kojeg je nosila dolčevitu u bež nijansi, dok je preko sakoa nosila crni kaput sa zlatnim gumbima prebačen preko ramena.

Slika nije dostupna Brineta iz Zagreba u mrak izdanju kojim vladaju crna koža i visoke potpetice

Donji dio outfita složila je od svijetlosivih traperica i visokih čizmi s visokom debljom potpeticom. Kožnate čizme do koljena osvajaju svojim dizajnom, ali i bojom koja nas svake jeseni iznova raspameti. Riječ je o boji burgundca, koja je sinonim za jesen, a odjevni komadi, obuća i modni dodaci u toj vrlo privlačnoj nijansi podignut će svaki street style i učiniti ga mamcem za poglede.

Slika nije dostupna Ljubičasto na ljubičasto: Odvažna kombinacija iz centra Zagreba koja izgleda tako dobro

Nadahnuti stilom plavokose dame iz Zagreba, u trgovinama smo potražili gležnjače i čizme u boji burgundca, a u fotogaleriji na početku teksta pronađite pet izdvojenih modela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju