Vaterpolisti Mladosti na zagrebačkoj su Šalati nadigrali splitski POŠK u dvije utakmice u dva dana. Poglede s tribina mamili su zgodni vaterpolisti najtrofejnijeg hrvatskog vaterpolo kluba. Oni pak nisu mogli dočekati povratak pred publiku, i to pod vedrim zagrebačkim nebom. Vaterpolo na otvorenom bazenu pravi je spektakl i za publiku i za igrače.

 

Iduće utakmice Mladosti u Zagrebu također će se igrati na otvorenom bazenu. Mladost je s POŠK-om odigrala dvije utakmice u manje od 15 sati, u njima su kombinirano zabili 36 pogodaka, a primili samo osam. Pauzu izazvanu koronavirusom trener Zoran Bajić dobro je iskoristio za pripremu momčadi koja raspoloženom igrom u nastavku sezone najavljuje borbu za nove trofeje.

Zadovoljni smo rezultatom, trener je dao priliku nama mlađim igračima i pozvao nekoliko juniora, a mislim da rezultat govori da je dobro odigrano. Bilo je nekih grešaka, ali sada se okrećemo srijedi i utakmici polufinala, izjavio je nakon utakmice Tomislav Stipo Samardžić.

Slika nije dostupna Možete li pogoditi čiji su? 12 najpoznatijih filmskih torza o kojima se još uvijek priča

Jason Momoa na početku karijere i danas Kakva transformacija: Sedam slavnih frajera koji su skoro pa neprepoznatljivi bez mišića

Za Mladost su igrali Ivan Marcelić, Cosmin Radu, Lovre Miloš, Toni Bušić, Luka Bajić, Luka Bukić, Franko Lazić, Alex Bowen, Matias Biljaka, Konstantin Kharkov, Luka Brčić, Jerko Anzulović i Marko Miškić i Tomislav Stipo Samardžić.

Utakmica polufinala igra se u srijedu, 1. srpnja na vanjskom bazenu Mladosti, a protivnik će biti pobjednik susreta Jadrana i Primorja. Ulaz na utakmicu je besplatan uz pridržavanje protuepidemijskih mjera za gledatelje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju