Jason Momoa otkriven je u rodnim Havajima kad je imao svega 18 godina. Dizajner Eric Chandler i Takeo Kobayashi uvjerili su netom punoljetnog mladića da bi se trebao početi baviti manekenstvom.

Galerija Jason Momoa na početku karijere i danas Nekad i sad: Mišićavi holivudski glumci - 1 Nekad i sad: Mišićavi holivudski glumci - 2 +3 Nekad i sad: Mišićavi holivudski glumci - 3

Godinu dana kasnije osvojio je titulu Modela godine, a vrlo brzo nakon toga dobio i ulogu u televizijskoj seriji "Spasilačka služba Havaji".

Proslavio se ulogom Khala Drogoa u "Igrama prijestolja“, a ove godine oduševio je svijet kao Aquaman u istoimenom filmu u režiji Jamesa Wana. Svoju planetarnu popularnost Jason Momoa uvelike zahvaljuje mišićavom izgledu.

Možete li prepoznati slave muškarce po njihovim usnama? Možete li prepoznati slavne ljepotane po njihovim usnama?

Pločice na trbuhu i veliki mišići kod muških glumaca preduvijet su za uspjeh u holivudskoj tvornici snova. Ne čudi stoga što su zbog uloga mnogi slavni ljepotani transformirali svoj izgled.

Svojim nevjerojatnim transformacijama velike reakcije obožavatelja izazvali su primjerice Jake Gyllenhaal, Zac Efron ili John Krasinski.

Sviđaju li vam se muškarci s izraženim mišićima?

glasova:



Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke od najočiglednijih primjera zapanjujućih fizičkih transformacija holivudskih glumaca koje se žene "ostavile bez teksta".

Pogledajte i:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju