Montecito u Kaliforniji postao je poželjno odredište u kojem domove kupuju brojne slavne osobe iz javnog života. Nakon što su se nedavno u tu izdvojenu i vrlo privatnu lokaciju preselili Meghan Markle i princ Harry, u susjedstvo se doselila i Meg Ryan.

Holivudska slatkica kupila je imanje vrijedno pet milijuna dolara, odnosno oko 31 milijun kuna, koje se prostire na 6000 četvornih metara. Od toga oko 400 četvornih metara zauzima rustikalna kuća s tri velike spavaće sobe i 3 i pol kupaonice.

Slika nije dostupna Je li ovo kuća iz snova! Novi dom Meghan Markle koji izgleda kao iz najljepših kataloga

Kuća ima i vrlo prostranu dnevnu sobu s kaminom, raskošnu kuhinju i blagovaonicu te monumentalni hladnjak u koji stane čak 300 boca bezalkoholnih i alkoholnih pića. Dakako, najdojmljiviji je dio imanja prekrasni zeleni okoliš i pogled na planine.

Ispred kuće nalazi se čarobni vrt okružen hrastovim stablima, ali i voćkama poput drveća avokada. Tu su i veliki bazen, vanjski tuš, spa-zona i atraktivna fontana.

Slika nije dostupna Kuća na plaži Jennifer Lopez u kojoj se svaki dan osjećate kao da ste na godišnjem odmoru

Na raspolaganju je i ugodan prostor za sunčanje i uživanje u miru i tišini, kao i dio predviđen za roštiljanje s obitelji i prijateljima.

Kako izgleda novi dom Meg Ryan, provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju