Dolazi zima: susrećete se s prijateljima i obitelji na ugodnom druženju u kućici u planinama Južne Amerike.

 Raspoloženje je svečano, a opet vrlo opušteno. Prikladni outfiti uključuju uvijek udobnu, meku dnevnu odjeću toplih tonova poput pamučnih pulovera i pletenih trenirki. Međutim, sportski stil rese ukrasi nadahnuti narodnim nošnjama.

Baršunasti i čupava pletenina u kontrastu je s glatkim viskoznim tkaninama i satenskim obrubima. Svaki komad dobiva poseban izgled za što su zaslužni sjajni ili vezeni detalji, metalni print ili šljokice.

Digitalni nomadi

Muške s.Oliver kolekcije za zimu 2019./2020. prožete su duhom „digitalnih nomada“.
U digitalno doba uz samo jedan klik otputujte na bilo koje mjesto u svijetu i nadahnite se širokim spektrom različitih kultura i krajolika. Ove su sezone s.Oliver muškarci kao svoju inspiraciju odabrali moderno planinarstvo u južnoameričkim planinama. Fokus je na atletskoj odjeći u tipičnom s.Oliver urbanom stilu. Detalji poput vezica i traka asociraju na planinarsku opremu, a odlično se slažu s grafički apstraktnim planinskim printevima te ležernim sloganima 70-ih i 80-ih. „Eklektična mješavina“ različitih utjecaja kolekciji daje moderan, pomalo neposlušan izgled. Neizostavne su ragbi polo majice, puffer i vunene jakne te traperice tamnih nijansi.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju