Mnoge žene vole spavati u muškim boksericama i potkošulji jer su komotni i udobni, no najnoviji trend donjeg rublja nešto je sasvim drugačije te nas je doista ostavilo bez riječi. Riječ je o donjem rublju za muškarce koje prelazi granice sve muževnosti i seksepila

Čipkasto donje rublje, halteri seksi korzeti i push-up grudnjaci uvijek su bili savršen ukras isključivo ženskog tijela. No to više nije tako.

>> Muške najlonke poharale svijet

Muškarac u seksi grudnjaku i gaćicama ukrašenim mašnama i volanima je nešto što niti jedna žena ne može niti ne želi zamisliti na svompartneru, osim ako je riječ o nekoj vrlo duhovitoj šali. No sudeći po online prodaji koju ostvaruje web stranica nije riječ o humoru već o popularnom trendu.

>> Muške štikle na kojima bi pozavidjele i žene

Naime brend 'Homme Mistere' je lansirao bagatu kolekciju elegantnih gaćica i grudnjaka krojenih posebno za pripadnike jačeg spola. Kolekciju opisuju gaćice različitih krojeva i uzoraka, potkošulje s naglašenim dekolteom, bodyje te grudnjaci s pojačanim košaricama kakvih se ne bi posramila niti jedna žena.

Iako zvuči bizarno no ova kolekcija ima veliki broj kupaca, a kako bi zaštitili muškarce koji uživaju u ovakvom obliku fetiša, tvrtka garantira diskreciju kako u plaćanju tako i u dostavi.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju