Ako ste se zapitali što se ovih dana nosi u centru Zagreba, neka vam kombinacija današnjih street style zvijezda posluži kao inspiracija.

Zagrebačke ulice već su prepune odličnih modnih izdanja koje dozivaju toplije dane, a među upečatljivim kombinacijama posebno su se istaknula dva najjednostavnija. Modne blizanke iz centra Zagreba za šetnju su odabrale komade s kojima se žena ne mora pitati što danas odjenuti.

Već se početkom ove godine nametnulo jedno novo modno pravilo koje nalaže da plavi i crni traper odlaze u drugi plan, a zasjenjuje ih efektni sivi traper. Upravo su sive traperice baza odličnog street style izdanja koje su dvije plavuše kombinirale s jednostavnim bijelim topom i decentnim dodacima.

Street style izdanje modnih blizanki iz Zagreba - 4 Street style izdanje modnih blizanki iz Zagreba - 4 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jedna je kombinacija bila s vrećastom torbom i bijelim topom dugih rukava koji je poseban po izrezima u području bokova.

Street style izdanje modnih blizanki iz Zagreba - 3 Street style izdanje modnih blizanki iz Zagreba - 3 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Druga je pak djevojka odabrala nešto drugačiji model traperica – ravnog kroja i dužine do gležnja, a kombinaciju je začinila tamnoplavim sakoom i kultnom Birkinicom u zagasitoj plavoj boji. Upravo Birkin torba brenda Hermès jedna od najpoželjnijih na svijetu, a o njoj je govorio i Marko Grubnić u serijalu Dreskod.

Street style izdanje modnih blizanki iz Zagreba - 2 Street style izdanje modnih blizanki iz Zagreba - 2 (Foto: Josip Moler/Cropix)

U videu pogledajte što se još nosilo ovog vikenda na zagrebačkim ulicama.

Street style iz Zagreba: Jedan poseban komad ističe se u savršenom dnevnom izdanju Street style u vintage sakou Street style kombinacija s vintage sakoom Street style kombinacija s vintage sakoom +3 Bijele tenisice odlično su se uklopile Izdanje iz centra Zagreba koje prozirni top čini naročito senzualnim Ulična moda u centru Zagreba - 13 Ulična moda u centru Zagreba - 2 Ulična moda u centru Zagreba - 11 +13 Stree stylerica iz Zagreba nosi torbu modne kuće Saint Laurent

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju