U 2024. godini klasični plavi ili crni traper bit će ostavljen po strani, u korist jedne druge, jednako poželjne i nosive nijanse - sivog trapera, piše magazin Vogue.

Galerija s.Oliver, 59,99 eura Pull&Bear, 22,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +12 H&M, 20,99 eura

Taj časopis kaže da je sivi traper jedini trend koji vam treba u 2024. godini, barem kada je u pitanju traper.

Sivi traper dobio je svoje mjesto na modnim pistama, kao i mjesto na popisima trendova s Instagrama koji će se preliti i na hrvatske ulice.

Dakle, ako je vjerovati modnim stručnjacima, sivi traper u nadolazećem periodu viđat ćemo na svakom koraku.

Iako će se nositi i suknje i košulje od sivog trapera, uvjerljivo najpopularniji komad bit će sive traperice.

Svjetlije od crnih, a jednako svestrane kao plave, sive traperice vladat će modnim izdanjima.

C&A, 39,99 eura C&A, 39,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U galeriji na početku teksta izdvojili smo dio ponude sivih traperica u trgovinama za sve dame kojima se sviđa taj trend. Tu su razni krojevi za razne ukuse.

Sve ih želimo: Pet modela obuće koji će se nositi ovo proljeće Slingback modeli cipela izgledaju sjajno u kombinaciji s traperom Balerinke su klasik koje se vraćamo iz sezone u sezonu Slingback cipele +2 Mary Jane cipele s blok potpeticom

10 najvećih proljetnih trendova koji će se nositi i na hrvatskim ulicama Svjetlucavi materijali hit će hit street style kombinacija i ovog proljeća Ledeno-plave kombinacije Toma Forda, Versacea i Wiederhoefta Predimenzionirane proljetne torbe Loewa i Valentina +8 Svjetlucavi materijali na reviji Nine Ricci, Schiaparellija i Ralpa Laurena

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju