Ogroman utjecaj rocka na modu i dalje se vidi na svakom koraku. Iako se ideja rokerske mode znatno proširila u odnosu na onu originalnu, i dalje ćemo na prvi spomen tog tipa odijevanja odmah pomisliti na kožnate jakne, zakovice, crnu boju…

Elvis Presley, kralj rock’ n’ rolla, u jakni i hlačama od kože Elvis Presley, kralj rock’ n’ rolla, u jakni i hlačama od kože (Foto: Profimedia)

To su samo neki od prepoznatljivih elemenata rokerske mode, uz nezaobilazne majice s logom omiljenih bendova, poderane traperice, starke, metalni nakit, marte i mnoge druge komade.

Korak po korak, rokerska odjeća postala je dio mainstream mode pa tako, primjerice, kožnate hlače odavno nisu rezervirane samo za koncerte. Za vas smo odlučili osmisliti dvije nosive kombinacije u rokerskom stilu, za dnevnu i večernju prigodu. Razgledajte ih u nastavku.

1. Kožnjak, traperice i starke u dnevnom izdanju

Dnevna kombinacija u rokerskom stilu Dnevna kombinacija u rokerskom stilu (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Dnevna kombinacija s trapericama i starkama Mass, 75,99 EUR Bershka, 25,99 EUR C&A, 15,99 EUR +4 Pull & Bear, 39,99 EUR

2. Kožnata haljina u večernjem izdanju

Večernja kombinacija u rokerskom stilu Večernja kombinacija u rokerskom stilu (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Večernja kombinacija s kožnatom haljinom Pour Moi, 69 EUR Parfois, 51,76 EUR Forever Comfort, 45 EUR +2 Argentum, 34 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju