Bloom Tatarinov postaje prava mala modna zvijezda. Ništa čudno s obzirom na to da je i njegova mama, Maja Šuput, velika ljubiteljica mode.

Galerija Dječje marte Bloom Tatarinov u martama Bloom Tatarinov u martama +3 North West u martama

Za ležernu šetnju Pulom svog preslatkog sinčića odjenula je u odličnu urbanu kombinaciju. Bloom je potom mami spremno pozirao poput pravog manekena.

Bio je odjeven u cargo hlače, jedan od trenutačno najpopularnijih modela hlača za odrasle, ali i za najmlađe. Nosio je i bomber jaknicu, ali u njegovoj kombinaciji najviše su se istaknule kultne čizme.

Bloom Tatarinov u martama Bloom Tatarinov u martama (Foto: Maja Šuput/Instagram)

Naravno, to su dobre stare marte tj. čizme brenda Dr. Martens. Obožavane marte vrhunac svoje popularnosti na ovim prostorima doživjele su u 90-ima.

Dječje marte Dječje marte (Foto: Dr. Martens)

Tada su ih uglavnom nosili samo rokeri, pankeri i obožavatelji grungea. Marte su bile i simbol koji je odmah otkrivao vaš svjetonazor ili najdraži glazbeni pravac.

Korak po korak, postale su općeprihvaćene i postale dio mainstream mode te odavno više nisu dio isključivo rokerskih kombinacija. Zahvaljujući činjenici da je brend u svoju ponudu uvrstio modele čizmica za bebe i djecu, marte sada mogu nositi sve generacije.

North West u martama North West u martama (Foto: Profimedia)

North West u martama North West u martama (Foto: Profimedia)

Bloom Tatarinov na Sejšelima: 10 najslađih fotografija s odmora iz snova Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 10 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 7 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 8 +7 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 1

Zbog Bloomovih fotografija iz Miamija i sami poželimo otputovati na Floridu Bloom u Miamiju - 11 Bloom u Miamiju - 9 Bloom u Miamiju - 6 +8 Bloom u Miamiju - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju