Košarkaške utakmice NBA lige tradicionalno su mamac za zvijezde iz zabavne industrije koje se uvijek okupe u prvim redovima oko terena, pogotovo kada su u pitanju susreti istaknutih momčadi. Tako je bilo "zvjezdano" i na utakmici između Los Angeles Lakersa i Golden State Warriorsa.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez u čizmama s potpisom brenda Jimmy Choo Jennifer Lopez +3 Jennifer Lopez u čizmama s potpisom brenda Jimmy Choo

Među poznatim osobama koje su uživale u tom dvoboju bili su Jennifer Lopez i Ben Affleck. Slavna ljepotica odabrala je na prvi pogled vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju za tu prigodu.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Traperice širokih nogavica kakve najviše voli nositi posljednjih godina spojila je s topom u bijeloj boji, svjetlucavom bež jaknom i malom torbicom u nježnoj nijansi ružičaste boje.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Afp)

Najzanimljiviji dio njezine kombinacije bile su čizme, koje su, nažalost, ostale skrivene ispod širokih traperica. Naime, J.Lo je za utakmicu odabrala spektakularne čizme Blake obožavanog brenda Jimmy Choo.

Jennifer Lopez u čizmama s potpisom brenda Jimmy Choo Jennifer Lopez u čizmama s potpisom brenda Jimmy Choo (Foto: Profimedia)

U pitanju je model od brušene kože ukrašen s 20 tisuća malih kristala koji seže do koljena, ali kod Jennifer ih zbog traperica ipak nismo mogli vidjeti u njihovu punom sjaju.

Čizme imaju platformu koja je na području pete visoka 11 cm, a platforma je također ukrašena kristalima, pa je završni dojam uistinu efektan.

Čizme Blake brenda Jimmy Choo Čizme Blake brenda Jimmy Choo (Foto: Jimmy Choo)

J.Lo u "radničkim" trapericama koje stalno zanemarujemo, a tako su udobne Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez u tregericama od trapera Jennifer Lopez u tregericama +10 Jennifer Lopez u tregericama

J.Lo dokazala da prozirna odjeća ne mora biti na granici dobrog ukusa Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 1 Jennifer Lopez na reviji Elie Saaba Jennifer Lopez na reviji modne kuće Valentino +6 Jennifer Lopez u Parizu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju