Brojne regionalne glazbene zvijezde Novu godinu tradicionalno su dočekale radno, a među onima koji su u 2024. ušli na koncertu bila je i Aleksandra Prijović.

Galerija Taylor Swift Hailey Bieber Cate Blanchett +7 Jennifer Lopez

Pjevačica je nastupala u beogradskom Sava Centru, odjevena u glamuroznu crnu večernju toaletu s prozirnim detaljima koju je nadopunila dugačkim rukavicama.

Aleksandra Prijović u Sava Centru Aleksandra Prijović u Sava Centru (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za svevremenski model - crne sandale s visokom potpeticom, prednjom platformom i otvorenim prstima.

Aleksandra Prijović u Sava Centru Aleksandra Prijović u Sava Centru (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Modni znalci godinama su pokušavali otpisati obuću s platformom govoreći kako je taj trend iza nas i da se ne nazire njegova nova popularnost. Međutim, sve je to palo u vodu nakon što je talijanska modna kuća Versace u svojoj kolekciji za jesen/zimu 2021. predstavljenoj na Milanskom tjednu mode lansirala sad već kultni model salonki s dvostrukom prednjom platformom.

Model pod nazivom Medusa Aevitas odmah je osvojio trendseterice i modne influenserice, a obuća s platformom preko noći je opet postala poželjna.

Naravno, treba reći kako mnoge slavne dame nikad nisu ni odustale od nje, pogotovo od klasičnog modela crnih sandala kakve je nosila i Aleksandra na dočeku.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Afp)

Upravo je takav model konstantna na crvenim tepisima diljem svijeta i gotovo da nema slavne dame koja u svojoj kolekciji obuće nema barem jedan takav par.

Aleksandra Prijović u Sava Centru Aleksandra Prijović u Sava Centru (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Senzacionalno izdanje Aleksandre Prijović za peti izlazak pred zagrebačku publiku Aleksandra Prijović Peti koncert Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni Peti koncert Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni +4 Peti koncert Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni

Aleksandra Prijović zapalila Arenu u kultnim štiklama kojima vjeruje i J.Lo Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 1 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 2 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 3 +14 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju