Nakon dodjele Oscara, u Los Angelesu se tradicionalno održavaju i brojne prigodne oskarovske zabave. Najpoznatiju i najposjećeniju organizira američki magazin Vanity Fair. Kao i svake godine, većina slavnih dama presvlači se u nove kombinacije nakon dodjele i na zabavu odlazi u novom izdanju.

Galerija Emily Blunt Jennifer Lawrence Eva Longoria +7 Michelle Yeoh

Haljine koje nose na dodjelu njihov su glavni modni adut ili barem tako misle kada osmišljavaju stajling sa svojim stilistima, ali često se dogodi da haljina sačuvana za oskarovsku zabavu bude bolja.

U nastavku pogledajte kakvu su kombinaciju poznate glumice ove godine odabrale za party Vanity Faira i procijenite je li bolja ta ili ona s dodjele.

1. Emily Blunt

Emily Blunt Emily Blunt (Foto: Profimedia/AFP)

2. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia/AFP)

3. Eva Longoria

Eva Longoria Eva Longoria (Foto: Profimedia/AFP)

4. Michelle Yeoh

Michelle Yeoh Michelle Yeoh (Foto: Profimedia/AFP)

5. Anya Taylor Joy

Anya Taylor-Joy Anya Taylor-Joy (Foto: Profimedia/AFP)

6. Sandra Hüller

Sandra Huller Sandra Huller (Foto: Afp)

7. Billie Eilish

Billie Eilish Billie Eilish (Foto: Afp)

8. Florence Pugh

Florence Pugh Florence Pugh (Foto: Afp)

9. Charlize Theron

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Afp)

10. Margot Robbie

Margot Robbie Margot Robbie (Foto: Profimedia/AFP)

Kreacija dostojna glavne favoritkinje? Emma Stone preuzela Oscara u poderanoj haljini Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone osvojila je svog drugog Oscara za najbolju glumicu +4 Haljina Emme Stone poderala se tijekom dodjele

Savršena Zendaya na Oscarima: Utjelovljenje starog Hollywooda u Armanijevoj haljini Armani, haute couture, proljeće 2024. Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri +4 Zendaya na Oscarima 2024.

Nakit je spektakl: "Ledeno" oskarovsko izdanje predivne Charlize Theron vjerne Dioru Charlize Theron na Oscarima 2024. Charlize Theron u haljini modne kuće Dior i nakitu draguljarske kuće Boucheron Charlize Theron na Oscarima 2024. +4 Charlize Theron nosila je nakit draguljarske kuće Boucheron na dodjeli Oscara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju