Početak proljeća u zagrebačkim street style kombinacijama obilježio je životinjski uzorak koji se nosi na haljinama, suknjama, hlačama, košuljama,... Zagrebačke street stylerice redom ga kombiniraju uz crne kožnate jakne i to je ziheraška kombinacija s kojom je nemoguće pogriješiti.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 11 +9 Zagrebačka street stylerica nosi torbicu američkog dizajnera Marca Jacobsa, model The Snapshot

Životinjski dezen dominantan je pa ga je u dnevnim stajlinzima najbolje spajati sa smirenijim, klasičnijim komadima koji će kombinaciji dati ravnotežu, a ujedno i životinjski print staviti u prvi plan. Tim pravilom vodila se i smeđokosa street stylerica koja je u ženskom društvu prošetala zagrebačkom Bogovićevom ulicom.

Ulična moda u centru Zagreba - 6 Zagrebačka street stylerica u haljini leopard uzorka s visokim rasporom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Svoj street style, koji odiše glam rock stilom, složila je od midi haljine leopard uzorka s visokom rasporom na desnoj strani, koji gotovo u potpunosti otkriva bedro. Preko atraktivne haljine odjenula je kožnatu crnu jaknu dužine do struka i ukrašenu zakovicama. Jakna ima spuštena ramena te krojem podsjeća na stil iz osamdesetih godina.
Ispod haljine nosila je crne najlonke te uz njih visoke crne čizme na vezanje, nalik martama.

Zagrebačka street stylerica nosi torbicu američkog dizajnera Marca Jacobsa, model The Snapshot Zagrebačka street stylerica nosi torbicu američkog dizajnera Marca Jacobsa, model The Snapshot (Foto: www.marcjacobs.com)

Dašak luksuza svom street styleu lijepa brineta dodala je s torbicom američkog dizajnera Marca Jacobsa. Zagrebačka street stylerica nosi model The Snapshot koji je prvi put predstavljen u proljeće 2016. godine i od tada je postao bestseller tog brenda te njegov kultni komad.

U dizajnu torbice pravokutnog oblika sa zaobljenim rubovima ističu se dva pretinca s patentnim zatvaračima, prepoznatljivi metalni znak kuće Marc Jacobs te podesivi deblji remen koji se može skinuti. Torba je dovoljno je velika da u nju stane sve potrebno, a dovoljno mala da je nosite bilo gdje, stoji u njezinu opisu na stranici američke modne kuće.

Od modnih dodataka ljepotica iz centra Zagreba odlučila se još za zlatne naušnice i velike sunčane naočale u crnoj boji.

Kako druge dame nose životinjski print, kao i ostala proljetna izdanja zagrebačke ulične mode pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 2 Izdanje zagrebačke ulične mode u životinjskom printu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zgodna dama sa zagrebačke špice u najlonkama koje "izazivaju nevolju" Najlonke brenda Saint Sass Najlonke brenda Saint Sass na zagrebačkoj špici Zgodna dama iz Zagreba u najlonkama brenda Saint Sass +1 Zgodna dama iz Zagreba u najlonkama brenda Saint Sass

Mama iz centra Zagreba: Mrak izdanje u kožnatoj minici i čizmama iznad koljena Ulična moda iz centra Zagreba - 8 Ulična moda iz centra Zagreba - 9 Ulična moda iz centra Zagreba - 4 +5 Ulična moda iz centra Zagreba - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju