Ružičasta boja popularna je u zimskim izdanjima zagrebačke ulične mode, a ružičasti kaput za svoj street style izabrala je i plavokosa žena koja je u društvu partnera prošetala središtem Zagreba. Nosila je kaput klasičnog kroja dužine do iznad koljena s pojasom za vezanje oko struka.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 2 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +8 Zagrebačka street stylerica nosi gležnjače brenda Alma en Pena

Ispod kaputa odjenula je ružičastu majicu sitne rebraste strukture i uz nju šorc od crne kože koji se veže oko struka. Svoj street style upotpunila je tankim najlonkama boje kože, a kratke hlačice otkrile su tetovaže na bedrima zgodne plavuše – tetovažu sove na desnom bedru, a na lijevom ispisani tekst.

Ulična moda u centru Zagreba - 5 Zagrebačka street stylerica u kožnatom šorcu i ružičastom kaputu (Foto: Josip Moler/Cropix)  

Gležnjače španjolskog brenda Alma en Pena u kombinaciji kaubojskog i bajkerskog stila s debelom petom i svjetlucavim kamenčićima izvrsno su podigle kombinaciju, kao i zelena torbica američkog dizajnera Marca Jacobsa, koju je zagrebačka street stylerica nosila preko tijela.

Zagrebačka street stylerica nosi gležnjače brenda Alma en Pena Zagrebačka street stylerica nosi gležnjače brenda Alma en Pena (Foto: Zalando)

Još dobre ulične mode iz centra Zagreba pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tako udobne, a šik hlače mame iz centra Zagreba koje mogu zamijeniti i trenirku Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +9 Ulična moda u centru Zagreba - 2

Potpetica je mrak: Čizmice dame sa zagrebačke špice plijene pažnju na svakom koraku Čizme modne kuće Givenchy iz linije G Cube Sandale modne kuće Givenchy iz linije G Cube Natikače modne kuće Givenchy iz linije G Cube +3 Dama sa zagrebačke špice u čizmama iz G Cube linije

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju