Iako postoje oni koji bi htjeli da ljeto traje zauvijek, kraj ljeta i dolazak jeseni i nižih temperatura ipak će (barem malo) razveseliti ljubiteljice traperica koje će omiljene hlače napokon moći nositi bez straha od vrućina.

Galerija

Iako će ovu jesen, sudeći po ponudi u trgovinama, jako popularni biti "vrećasti" modeli traperica, svoje će mjesto u modnim kombinacijama imati uvijek popularne skinny traperice, model koji čini osnovu svakog ženskog ormara i već godinama ne izlazi iz mode te se vrlo često naziva najpopularnijim modelom traperica. 

Već od 117 kn: 10 modela udobnih hlača zbog kojih se odričemo čak i traperica

“Goli” bodi za svaki dan i posebne prilike koji u ormaru imaju i slavne ljepotice

Skinny traperice, posebno modeli visokog struka, laskaju svim tipovima tijela, a odlično se slažu uz omiljene tenisice, salonke ili dobar par gležnjača. U hladnijim mjesecima posebno dobro izgledaju u kombinaciji s čizmama iznad koljena.

U svom ormaru vjerojatno već imate jedan ili više modela skinny traperica koje ćete vrlo lako kombinirati uz sve trenutne tredove, ali ako ste u potrazi za još barem jednima, u našoj galeriji pogledajte ponudu u trgovinama.

Pogledajte i 15 modela traperica visokog struka koje "čuvaju" stražnjicu:

Najnoviji modeli: 15 traperica visokog struka koje "čuvaju" stražnjicu