Bodi nije rezerviran samo za nošenje ispod debelih slojeva odjeće u hladnijem dijelu godine. Naprotiv, trendseterice ga nose umjesto topova i bluza, a kombiniraju ga uz atraktivne hlače i suknje i u ljetnim mjesecima.

Galerija Bodi u boji kože može se kombinirati s trapericama i suknjama Bodi iz Zare po 99 kuna - 2 Bodi iz Zare po 99 kuna - 1 +2 Bodi iz Zare po 99 kuna - 4

Rosie Huntington-Whiteley na svojem Instagramu pokazala je kako se isti bodi u nekoliko različitih boja može spariti za svaki dan, poslovni sastanak ili čak večernje prilike.

Slavna manekenka iskombinirala je bodi bez rukava u svijetloružičastoj boji s bijelim hlačama Isabel Marant te Aquazzurinim sandalama s visokim potpeticama u boji kože. Riječ je o jednostavnom, ali odvažnom stajlingu savršenom za kakav koktel-parti na obali.


Za poslovni sastanak, pak, odabrala je bijeli bodi, crnu pensil suknju i bijele sandale. Crni bodi se, s druge strane, izvrsno uklopio u nosivu dnevnu kombinaciju s bijelom suknjom na kopčanje te s crnim natikačama.


Zvijezda ovih kombinacija bio je Zarin bodi od poliamidnog vlakna i elastana koji se prodaje i u hrvatskim trgovinama po cijeni od 99 kuna. Dostupan je u četiri boje te u veličinama od S do L-a.

Pogledajte i crnu verziju popularne točkaste haljine o kojoj se priča:

Nema kraja! Dolazi crna verzija popularne haljine na točkice od 299 kuna Crna verzija popularne haljine na točkice - 6 Crna verzija popularne haljine na točkice - 4 Crna verzija popularne haljine na točkice - 2 +2 Crna verzija popularne haljine na točkice - 1

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju