Brazilska manekenka Adriana Lima bila je glavna zvijezda spektakularne revije brenda Victoria's Secret

Galerija

Adriana Lima opet je pomela znatno mlađu konkurenciju na tradicionalnoj reviji brenda Victoria's Secret koja se ove godine održala u Šangaju.

Lijepoj 36-godišnjoj brazilskoj manekenki ovo je bila jubilarna 18. revija za popularni brend, a veteranka među "anđelicama" najavila je kako namjerava odraditi barem još dvije.

Drago mi je da sam ovdje i osjećam se vrlo emotivno. Čast mi je biti dio revije nakon toliko godina. Željela bih dogurati do 20 revija. Još dvije godine. Možda i više, nikad se ne zna. Vježbam, zdrava sam, pa recimo da ću sigurno odraditi i 20. reviju, kazala je.

Adriana Lima - 1 Foto: Getty Images

Nakon revije održala se i velika zabava za sve sudionike i goste za koju se Adriana presvukla u vrlo senzualnu haljinu modne kuće Mugler.

Haljina s prorezom koji seže iznad bokova te izrezima na leđima i trbuhu nekim bi ženama bila prevelik zalogaj, ali ne i brazilskoj manekenki koja iza sebe ima godine iskustva nošenja provokativnijih modela odjeće.

Iako je haljina u startu imala potencijal za uzrokovanje malih modnih nezgoda, ona je spretno pozirala u njoj bez ikakva problema i zasjenila svoje kolegice.

Adriana Lima - 2 Foto: Getty Images