Brazilska manekenka Adriana Lima uživa na odmoru s novim dečkom Metinom Harom. Zaljubljeni par trenutno se nalazi u Miamiju

Galerija

Adriana Lima i njezin dečko Metin Hara iskoristili su sunčani dan u Miamiju za spoj. Zaljubljeni par prvo je uživao u romantičnoj šetnji, zatim su se uputili na buvljak, a potom su se počastili sladoledom i za uspomenu napravili selfi.

Lijepa 36-godišnja brazilska manekenka nosila je ležernu kratku haljinu "boho" stila koju je kombinirala s gladijatoricama.

Adriana i njezin dečko Metin Hara Foto: Profimedia

Adriana obožava nositi haljine minikroja i dobro zna da je lepršave modele teže kontrolirati, pogotovo ako se nalazimo na otvorenom. Skoro pa nema ljubiteljice kratkih ljetnih modela koja se barem jednom nije našla u situaciji u kojoj je dosadni povjetarac podigao haljinu, a da se ista nepoželjna situacija može dogoditi ako nosimo duže modele svojim primjerom više puta dokazala je Catherine Middleton.
Adriana je ispod minihaljine nosila vruće hlačice Foto: Profimedia

Adriana je svoj "neposlušni" model držala pod kontrolom uz jednostavan trik - ispod haljine odjenula je crne vruće hlačice i tako spriječila mogućnost da se nađe u našim kompilacijama modnih nezgoda koje se svima mogu dogoditi.
Adriana Lima Foto: Getty Images