Brazilska manekenka Adriana Lima uživa na odmoru s novim dečkom Metinom Harom. Zaljubljeni par trenutno se nalazi u Miamiju

Galerija

Adriana Lima i njezin dečko Metin Hara iskoristili su sunčani dan u Miamiju za spoj. Zaljubljeni par prvo je uživao u romantičnoj šetnji, zatim su se uputili na buvljak, a potom su se počastili sladoledom i za uspomenu napravili selfi.

Lijepa 36-godišnja brazilska manekenka nosila je ležernu kratku haljinu "boho" stila koju je kombinirala s gladijatoricama.

Adriana i njezin dečko Metin Hara
Adriana i njezin dečko Metin Hara (Foto: Profimedia)

Adriana obožava nositi haljine minikroja i dobro zna da je lepršave modele teže kontrolirati, pogotovo ako se nalazimo na otvorenom. Skoro pa nema ljubiteljice kratkih ljetnih modela koja se barem jednom nije našla u situaciji u kojoj je dosadni povjetarac podigao haljinu, a da se ista nepoželjna situacija može dogoditi ako nosimo duže modele svojim primjerom više puta dokazala je Catherine Middleton.
Adriana je ispod minihaljine nosila vruće hlačice
Adriana je ispod minihaljine nosila vruće hlačice Foto: Profimedia

Adriana je svoj "neposlušni" model držala pod kontrolom uz jednostavan trik - ispod haljine odjenula je crne vruće hlačice i tako spriječila mogućnost da se nađe u našim kompilacijama modnih nezgoda koje se svima mogu dogoditi.
Adriana Lima
Adriana obožava nositi kratke haljine (Foto: Getty Images)