Izbor za Miss Beauty Zagreba u organizaciji modnih agentica Sanje Bjedov i Tamare Roglić održan je u hotelu Esplanade u Zagrebu. Titulu Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije ponijela je maturantica Nina Šimunac, a izbor ljepote svojim je dolaskom uveličala i legendarna misica Ana Sasso.

Galerija

Splićanka Ana Sasso bila je Miss Jugoslavije 1982. godine, a proslavila se u legendarnoj reklami za sok Pipi, zbog koje je dobila nadimak Pipi djevojka. Sasso i na pragu sedmog desetljeća života izgleda fantastično, pa ne čudi što je na izboru Miss Beauty Zagreba plijenila veliku pažnju.

Ana Sasso na izboru za Miss Beauty Zagreba - 4 Foto: Lucija Ocko

Bezvremenska ljepotica izgledala je vrlo elegantno u crnoj odjevnoj kombinaciji, a nosila je baršunasto odijelo ukrašeno zlatnim nitima. Profinjeno odijelo decentnog sjaja sastoji se od sakoa klasičnog užeg kroja i hlača ravnih nogavica. Ispod sakoa Ana je odjenula ženstveni čipkasti top koji je lijepo naglasio dekolte.

Bernarda Marovt: Prije 40 godina tadašnja Jugoslavija dobila je jednu od svojih najljepših misica

Svečani stajling nekadašnja Miss Jugoslavije upotpunila je srebrnim štiklama s platformom i otvorom na palcu te svjetlucavom ručnom torbom zlatno-srebrne boje. Za dodatni dašak glamura dodala je lančić s privjeskom i naušnice u sličnom stilu.

Ana Sasso na izboru za Miss Beauty Zagreba - 1 Foto: Davor Puklavec