Izbor za Miss Beauty Zagreba u organizaciji modnih agentica Sanje Bjedov i Tamare Roglić održan je u hotelu Esplanade u Zagrebu. Titulu Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije ponijela je maturantica Nina Šimunac, a izbor ljepote svojim je dolaskom uveličala i legendarna misica Ana Sasso.

Galerija Ana Sasso na izboru za Miss Beauty Zagreba - 5 Ana Sasso na izboru za Miss Beauty Zagreba - 1 Ana Sasso na izboru za Miss Beauty Zagreba - 3 +2 Ana Sasso već desetljećima slovi kao jedna od najljepših Hrvatica

Splićanka Ana Sasso bila je Miss Jugoslavije 1982. godine, a proslavila se u legendarnoj reklami za sok Pipi, zbog koje je dobila nadimak Pipi djevojka. Sasso i na pragu sedmog desetljeća života izgleda fantastično, pa ne čudi što je na izboru Miss Beauty Zagreba plijenila veliku pažnju.

Ana Sasso na izboru za Miss Beauty Zagreba - 4 Ana Sasso već desetljećima slovi kao jedna od najljepših Hrvatica (Foto: Lucija Ocko)

Bezvremenska ljepotica izgledala je vrlo elegantno u crnoj odjevnoj kombinaciji, a nosila je baršunasto odijelo ukrašeno zlatnim nitima. Profinjeno odijelo decentnog sjaja sastoji se od sakoa klasičnog užeg kroja i hlača ravnih nogavica. Ispod sakoa Ana je odjenula ženstveni čipkasti top koji je lijepo naglasio dekolte.

Bernarda Marovt: Prije 40 godina tadašnja Jugoslavija dobila je jednu od svojih najljepših misica Bernarda Marovt smatra se prvim jugoslavenskim supermodelom Bernarda Marovt jedna je od najpoznatijih misica Jugoslavije Bernarda Marovt u reklami za kozmetički brend Samantha +3 Bernarda Marovt smatra se prvim jugoslavenskim supermodelom - 3

Svečani stajling nekadašnja Miss Jugoslavije upotpunila je srebrnim štiklama s platformom i otvorom na palcu te svjetlucavom ručnom torbom zlatno-srebrne boje. Za dodatni dašak glamura dodala je lančić s privjeskom i naušnice u sličnom stilu.

Ana Sasso na izboru za Miss Beauty Zagreba - 1 Ana Sasso izgledala je vrlo elegantno u crnom odijelu (Foto: Davor Puklavec)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju