Kako bi se transformirala u Zluradu u filmu ''Gospodarica zla 2'', Angelina Jolie nosila je temeljitu šminku, a posebno je upečatljiv žarko crveni ruž.

Za transformaciju Angeline Jolie u vragolastu kraljicu korištena je šminka brenda MAC. Na Instagram stranici make-up brenda objavljen je video u kojem je prikazano kako se slavna oskarovka pretvara u kultni lik. Riječ je zahtjevnom poslu u kojem se pazi na svaki i najsitniji detalj kako bi krajnji rezultat bio besprijekoran.

Angelina Jolie u filmu nosi i protetske jagodice, dok joj je svaka vlas kose skrivena ispod pokrivala s rogovima. Kada je o make-upu riječ, Jolie nosi MAC-ov ruž u mat nijansi Russian Red, žarko crvenoj nijansi koja laska svakom tonu kože. Ujedno je to i najpoznatija i najtraženija nijansa ruža ovog brenda.

Od 19,90 kn: 10 moćnih ruževa za usne koji podižu svaku kombinaciju

Angelina Jolie: "Živa" haljina koja ženskoj figuri dodaje obline

Povoljni ruž za usne koji niže pohvale: "Ostaje na usnama čak i dok jedem i pijem"

I ostatak make-upa postignut je s proizvodima brenda MAC: olovka za usta Cherry, sjajilo za usne Lipgalss Clear za efekt staklastog sjaja, sjenila za oči Scene i Print, umjetne trepavice #36 te maskara Extreme Dimension 3D Black.

Angelina Jolie u filmu 'Gospodarica zla 2' - 2 Foto: MAC