Kako bi se transformirala u Zluradu u filmu ''Gospodarica zla 2'', Angelina Jolie nosila je temeljitu šminku, a posebno je upečatljiv žarko crveni ruž.

Za transformaciju Angeline Jolie u vragolastu kraljicu korištena je šminka brenda MAC. Na Instagram stranici make-up brenda objavljen je video u kojem je prikazano kako se slavna oskarovka pretvara u kultni lik. Riječ je zahtjevnom poslu u kojem se pazi na svaki i najsitniji detalj kako bi krajnji rezultat bio besprijekoran.

Angelina Jolie u filmu nosi i protetske jagodice, dok joj je svaka vlas kose skrivena ispod pokrivala s rogovima. Kada je o make-upu riječ, Jolie nosi MAC-ov ruž u mat nijansi Russian Red, žarko crvenoj nijansi koja laska svakom tonu kože. Ujedno je to i najpoznatija i najtraženija nijansa ruža ovog brenda.

Od 19,90 kn: 10 moćnih ruževa za usne koji podižu svaku kombinaciju Crveni ruž Maybelline SuperStay Matte Ink tekući ruž za usne (Voyager), 43,07 kn Giorgio Armani Rouge D\'Armani Matte ruž za usne (400), 273,71 kn +8 Jane Iredale Triple Luxe ruž za usne (Ella), 35 dolara (232,77 kn)

Angelina Jolie na premijeri filma \'Gospodarica zla 2\' u Tokiju - 7 Angelina Jolie: "Živa" haljina koja ženskoj figuri dodaje obline

Ruž za usne Povoljni ruž za usne koji niže pohvale: "Ostaje na usnama čak i dok jedem i pijem"

I ostatak make-upa postignut je s proizvodima brenda MAC: olovka za usta Cherry, sjajilo za usne Lipgalss Clear za efekt staklastog sjaja, sjenila za oči Scene i Print, umjetne trepavice #36 te maskara Extreme Dimension 3D Black.

Angelina Jolie u filmu 'Gospodarica zla 2' - 2 MAC, Russian Red, 159 kuna (Foto: MAC)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju