Anica Kovač subotnje prijepodne iskoristila je za odlazak u grad, a bivša misica fotografirana je na zagrebačkom Cvjetnom trgu s velikim buketom cvijeća. Uvijek atraktivna Anica i ovoga je puta pokazala zanimljiv stajling u kožnatim hlačama i ravnim tenisicama.

Galerija

Za odlazak u grad Anica Kovač odabrala je crne kožnate hlače na crtu modnog brenda Elisabetta Franchi. Vrlo efektne hlače u gornjem dijelu prianjaju uz tijelo, dok se od koljena šire u lagani trapez-kroj te su na pojasu ukrašene zlatno-srebrnim logom brenda.

Uz trapezice Anica je obula tenisice iznošenog izgleda s ravnim potplatom brenda Golden Goose, model Super-Star ukrašen crnim šljokicama i plavom zvijezdom.

Anica Kovač nosi kožnate hlače brenda Elisabetta Franchi Foto: www.giglio.com

Modni znalci obično će reći da hlače trapez-kroja izgledaju bolje uz cipele s visokom potpeticom ili platformom jer tako, između ostalog, figuru čine skladnijom. Ipak, Anica Kovač odlično ih nosi i uz ravne tenisice, a da dojam i sklad pritom nisu narušeni, zahvaljujući i svojoj visini od 180 centimetara.

Anica Kovač i Severina: Čije vam se izdanje od prije 13 godina više sviđa?

Gornji dio stajlinga složila je od laganijeg pulovera žute boje preko kojeg je nosila kratku bomber jaknu maslinasto zelene boje. Dodala je još crnu torbu, asimetrične zlatne naušnice s biserima i ovalne sunčane naočale bez okvira modne kuće Fendi.

Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 2 Foto: Josip Moler/Cropix